top of page
Jeg hedder Erik Stig og skriver sange– på guitar og med inspiration fra den nordiske sangskrivertradition og kunstnere som Paul Simon og James Taylor.

 

Min musik afspejler glæden ved håndholdte instrumenter og kicket ved et fængende omkvæd. Det kan bl.a. høres på albummet Født på ny, som er indspillet "live i studiet" og netop udgivet i juni 2023. Lyt til titelnummeret under menupunktet "Min musik".
 

Født på ny indeholder otte sange – komponeret af mig og indspillet af Erik Stigs orkester. Men jeg optræder også som solist og sammen med bassisten Henrik Sørensen i skikkelse af duo'en SEJD.
 

Når mine sange er bedst, fortæller de noget væsentligt om, hvad det vil sige at være menneske i dag. Det gør dem vedkommende og unikke – ikke nødvendigvis for alle, men for dem, jeg deler fælles oplevelser og horisont med.
 

Jeg har været en del af verdensmusikscenen i Danmark i flere år i orkestre som METATU og DISTANT DRUMS. I 2016 begyndte jeg at optræde med egne sange - på dansk. Siden har jeg udgivet EP'en Signatur (2018) med flere numre i det medrivende groove, som er mit varemærke.
 

Min største ambition er at få publikum på Tønder festivalen til at synge med på mine sange. Vil det lykkes? Det tror jeg på!

Indtil
det sker, glæder jeg mig til at optræde på mindre koncertscener landet over.

Releasekoncert på Impact Roasters i Vanløse juni 2023.

bottom of page